Könyvek, tanulmányok

    Az alábbi kiadványok, dokumentumok a szerzők, jogtulajdonosok engedélyével kerültek fel oldalunkra, s a szerzők, jogtulajdonosok beleegyezésével ingyenesen letölthetők.

   Kérjük azonban, hogy publikációkban történő felhasználásukkor, a rájuk történő hivatkozások esetén a felhasznált művek szerzőire, s bibliográfiai adataira hivatkozni szíveskedjenek!

   Ha azt is megemlítik, hogy a K+F Stúdió Kft. www.kpluszf.com oldalán található webáruhaz linken keresztül lehet hozzájutni ezekhez az írásokhoz, akkor azt köszönjük, s igazán korrekt partneri kapcsolatnak tekintjük!

 
K+F Stúdió könyvei: www.kpluszf.com

 

   Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (mint támogató), Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (mint lebonyolító) és a Nemzeti Tehetség Program által meghirdetett „A hazai és határon túli pályakezdő, kiemelkedően tehetséges fiatalok példaértékű innovációinak és társadalmi felelősségvállalásuk erősítésének támogatása” kiírás egyik kedvezményezett szervezete a K+F Stúdió Kft. lett „Innovátor Kör” című programjával (pályázati azonosító: NTP-PKTF-17-0017). Az Innovátor Körrel kapcsolatos publikációk: