ÁSZF

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

 

Amennyiben vásárlója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelezőérvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra,kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Ügyfélszolgálat: Hétfőtől-Péntekig 8-16 óráig

 

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: K+F Stúdió Kft.

Cégbíróság: Debreceni Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: CG. 09-09021894/4

Bank: Polgári Bank:  61200261-11061243

Székhely: 4032 Debrecen, Tarján u. 55.

Szerződés nyelve: Magyar

Telefon: 06304849779

Cégszerű megnevezés: K+F Stúdió Kft.

Ügyvezető: Mező Katalin

Elektronikus elérhetőség: kata.mezo1@gmail.com

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg.

 

A webáruház szolgáltatás online hátterét biztosító cég:

Onlinex Solutions Kft.
5600 Békéscsaba, Penza lakótelep 6. A.  / fszt. 1.
Adószám: 26701581-1-04
Cégjegyzékszám: 04-09-014868

 

Kategóriák:

 • Könyv
 • Fejlesztő játékok,
 • Taneszközök

Az árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Csomagolási költség nem kerül felszámításra! 

 

Rendelési információk: A vásárlás regisztrációval lehetséges. Regisztrációjával elfogadja az általános szerződési feltételeket és adatvédelmi szabályzatunkat. Regisztrációját a regisztráció során kért adatok megadásával kezdeményezheti.  A vásárlás véglegesítésével távol lévők között kötött szerződési jogviszony jön létre a webáruház üzemeltetője és a vásárló között.  A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-16 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mail-ben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2-5 munkanapon belül. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

 

Rendelés menete:

 1. A terméket helyezze a kosárba a kiválasztott darabszámban. 
 2. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „törlés” "X" gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát, a "kasszához" gombbal a vásárlást befejezve rendelését áttekintheti. 
 3. Ha rendben találta rendelését, a tovább gombbal Szállítási mód kiválasztásához léphetünk tovább, az "X" gombal törölheti rendelését. 
 4. A szállítási mód kiválasztását követően a tovább gombbal a szállítási cím kiválasztásához léphetünk. Itt lehetősége van külön számlázási címet megadni, amennyiben eltér a szállítási címtől. Ezt az alsó jelölő négyzetből a pipa törlésével teheti meg.
 5. A szállítási és számlázási címet kiválasztva a tovább gombra kattintva megnézheti rendelését, fizetendő összegét.
 6. A  " Megrendelés véglegesítése" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelést. 
 7. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően automatikus visszaigazolást kap. 
 8. A beérkezett megrendelését e-mail-ben minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat! Amennyiben ezt 48 órán belül nem kapná meg, e-mail címét hibásan adta meg, vagy a postafiókjához tartozó tárhely megtelt. Szállítási költség csak Magyarországi címekre vonatkoznak.Magyarországon kívüli címek esetén kérjen ajánlatot.
 9. A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja: bankszámlára utalás (Polgári Bank:  61200261-11061243). A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza.
 10. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Webáruházunk megrendeléseit a Magyar Posta Zrt. teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni, vagy pick-pack, postapont közzül választani. Ha nem tudja átvenni a csomagot, azt a postán megteheti további 5 napig. Telefonos elérhetőséget adja meg a regisztrációkor, az egyszerűbb ügyintézés érdekében. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

Szállítás díjszabása: Magyarország területén belülre történő szállítás esetén a rendelés a szállítási költséget tartalmazza, a vevőt nem terheli további szállítási költség. Külföldre történő szállítás esetén, kérjük, e-mailben vagy telefonon vegye fel a kapcsolatot cégünkkel, hogy egyeztessük a szállítás díját!

 

Garancia

Panaszával az alábbi elérhetőségeinken érheti el ügyintézőnket:

Levelezési cím: 4032 Debrecen, Tarján u. 55.

E-mail: kata.mezo1@gmail.com

Telefon: 06304849779

Az általunk forgalmazott termékekre a Ptk-ban és 151/2003. számú Kormányrendeletekben foglaltak szerint vásárlástól számított 1 év jótállást vállalunk.  A fogyasztó szavatossági igényeinek érvényesítéséhez a vásárlást a megrendeléssel kapcsolatban kibocsátott számla igazolja. Termék meghibásodása esetén elérhetőségeink valamelyikén kaphat felvilágosítást a teendőkről. A hibás termékeket 15 napon belül kicseréljük, ennek érvényesítésére Ügyfélszolgálatunkon keresztül, a vásárlástól számított 1 éven belül van lehetőség. Amennyiben az adott típusú termék már nem elérhető vagy megszűnt, úgy a termék vételárát cégünk a vevő által megadott bankszámlára utalja vissza. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk,  azt minden esetben visszaküldi a feladónak! Nem érvényes a garancia a termék nem rendeltetésszerű használatából, kezeléséből, tárolásából eredő hibák esetén. Megszűnik a garancia, ha a meghibásodás mechanikus sérülés vagy elemi kár (vihar, villámcsapás, tűz, robbanás) miatt következik be. A garancia a hibás termék által okozott másodlagos károkra nem terjed ki. A forgalmazó a fogyasztó kifogásáról jegyzőkönyvet köteles felvenni, amelyben rögzíti:

 1. a) a fogyasztó nevét, címét,
 2. b) a fogyasztási cikk (a továbbiakban: termék) megnevezését, vételárát,
 3. c) a vásárlás időpontját,
 4. d) a hiba bejelentésének időpontját,
 5. e) a hiba leírását,
 6. f) a fogyasztó által érvényesíteni kívánt igényt,
 7. g) a kifogás rendezésének módját.

(2) Ha a kifogás rendezésének módja a fogyasztó igényétől eltér, ennek indokolását a jegyzőkönyvben meg kell adni.

(3) A jegyzőkönyv másolatát a fogyasztónak át kell adni.

(4) Ha a forgalmazó a fogyasztó igényének teljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról legkésőbb három munkanapon belül köteles értesíteni a fogyasztót.

 1. § (1)3A forgalmazó köteles a fogyasztót tájékoztatni arról, hogy a kijavítást vagy kicserélést a Ptk. 306. §-ának (2) bekezdése értelmében - a termék tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.

(2) A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.

 1. §4Javításra a terméket elismervény ellenében kell átvenni. Az elismervényen fel kell tüntetni a fogyasztó nevét és címét, a termék azonosításához szükséges adatokat, a termék átvételének idejét, és azt az időpontot, amikor a fogyasztó a kijavított terméket átveheti.
 2. §5A rendelet rendelkezéseinek megsértése esetén a fogyasztóvédelmi hatóság jár el a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvényben meghatározott szabályok szerint. A rendelet rendelkezései a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény alkalmazásában fogyasztóvédelmi rendelkezések.

 

Az egyéves jótállási határidõ a fogyasztási cikk fogyasztó részére történõ átadása napjával kezdõdik. A javított vagy cserélt terméket szállítási költség felszámítása nélkül visszaküldjük az Ön címére, vagy átveheti azt ügyfélszolgálatunkon. Amennyiben azonban a termék bevizsgálást követően hibátlannak tekinthető, vagy a hibát nem rendeltetésszerű használat okozta, és ezért a javítás garanciálisan nem végezhető el, akkor a visszaszállítás költsége is Önt terheli.

Amennyiben valami oknál fogva nem tudtunk az Ön elképzelésének eleget tenni, vitatja a garanciális ügyintézést, panaszával a gazdasági kamarák mellett működő békéltető testületekhez fordulhat. A fogyasztó a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testületekhez fordulhat. Békéltető testületek címei és elérhetőségeik: Békéltető testületek

„Fgytv. 29. § (11)A vállalkozást a békéltető testületi eljárásban együttműködési kötelezettség terheli. Ennek keretében köteles a (8) bekezdésben rögzített tartalommal, az ott említett határidőn belül válasziratát megküldeni a békéltető testület számára és a meghallgatáson egyezség létrehozatalára feljogosított személy részvételét biztosítani. Amennyiben a vállalkozás székhelye vagy telephelye nem a területileg illetékes békéltető testületet működtető kamara szerinti megyébe van bejegyezve, a vállalkozás együttműködési kötelezettsége a fogyasztó igényének megfelelő írásbeli egyezségkötés lehetőségének felajánlására terjed ki.

 (12) A (11) bekezdésben meghatározott együttműködési kötelezettségét megsértő vállalkozásról a békéltető testület értesíti a székhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóságot.”

 

 Elállási jog gyakorlásának menete

A fogyasztó a szerződéstől tizenöt munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. 
Gazdasági társaságokat, viszonteladókat, egyéb jogi személyeket nem illeti meg az elállási jog, (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 1.§ (1) bek.).Ha élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon a kézhez vételtől számított 15 munkanapon belül. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).  Ha mégis hiányosan vagy sérülten küldi vissza a terméket, úgy az elállás jogát nem tudjuk biztosítani, ekkor a termék visszaszállítási költsége Önt terheli. A termék visszaérkezését követő 15 napon belül cégünk a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.

 

Adatkezelés

Adatkezelési alapelveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

-2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban: Infotv.)
-2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (főképp a 13/A. §-a)
-2008. évi XLVII. törvény – a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról;
-2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (különösen a 6.§-a)
-2005. évi XC. törvény az elektronikus információszabadságról
-2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről (kifejezetten a 155.§-a)
-16/2011. sz. vélemény a viselkedésalapú online reklám bevált gyakorlatára vonatkozó EASA/IAB-ajánlásról
-1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény);

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által a K+F Stúdió Kft. számára küldött adatkezeléésel kapcsolatos tájékoztatás érkeztető száma: 1138130

A K+F Stúdió kft. webáruházának használatával Ön, mint felhasználó elfogadja jelen adatkezelési tájékoztató rendelkezéseit.

A webáruház használata során cégünk részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a szállítást, csomagküldést megvalósító fél (pl. Magyar Posta , mint szállító).

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az általános szerződés feltételeit, továbbá adatkezelési elveit. A személyes adatokra vonatkozó követelmények a gépi feldolgozás során: Az adatokat csak tisztességesen és törvényesen szabad megszerezni és feldolgozni.