PSYOPS - avagy: kalandozás a hadak útján, a pszichológia ösvényein, a történelem útvesztőiben

A PSYOPS a psychological operations, vagyis a katonai lélektani műveletek NATO doktrínákban alkalmazott rövidítése. A lélektani hadviselés alapelve lényegében már az ókorban megfogalmazódott Szun Cu (i.e. IV. századbeli stratéga) írásaiban, miszerint: "Nem az az igazán ügyes,…
3 000 Ft
(2 857 Ft + 5% ÁFA) / db
A PSYOPS a psychological operations, vagyis a katonai lélektani műveletek NATO doktrínákban alkalmazott rövidítése. A lélektani hadviselés alapelve lényegében már az ókorban megfogalmazódott Szun Cu (i.e. IV. századbeli stratéga) írásaiban, miszerint: "Nem az az igazán ügyes, aki száz csatában győzni tud, hanem az, aki harc nélkül vesz erőt az ellenségen.".
E könyv őskortól napjainkig ívelő történeti áttekintése, példatára a hadtörténet, s hadtudomány és a pszichológia iránt egyaránt érdeklődők számára lehet izgalmas olvasmány.
Bibliográfia: Mező Ferenc (2014): PSYOPS - avagy: kalandozás a hadak útján, a pszichológia ösvényein, a történelem útvesztőiben. Kocka Kör, Debrecen.
ISBN: 978-615-5267-02-4
Oldalszám: 152
Méret: B5

Szállítás

Postázás


Fizetés módja: bankszámlára utalás (Polgári Bank: 61200261-11061243). A fizetendő végösszeg: a visszaigazoló levélben található.

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek