Tánc-OK. A táncos tehetség azonosítása és gondozása

E kiadvány a tánc terén tehetségesek azonosítását és gondozását tárgyalja három tanulmányon keresztül. Az első tanulmány a táncművészeti téren tehetségesek azonosításának, gondozásának, jogi és szervezeti aspektusait, alapfogalmait villantja fel. A második - e kiadvány törzsanyagául…
3 000 Ft
(2 857 Ft + 5% ÁFA) / db
E kiadvány a tánc terén tehetségesek azonosítását és gondozását tárgyalja három tanulmányon keresztül. Az első tanulmány a táncművészeti téren tehetségesek azonosításának, gondozásának, jogi és szervezeti aspektusait, alapfogalmait villantja fel. A második - e kiadvány törzsanyagául szolgáló - tanulmány a Magyar Táncművészeti Főiskola partnerintézményeiben végzett kutatást mutat be. A harmadik tanulmány pedig a táncpedagógia tehetséggondozásban történő szerepvállalására fókuszál.
Bibliográfia: Demarcsek Zsuzsa, Mező Ferenc és Mizerák Katalin (2012): Tánc-OK. A táncos tehetség azonosítása és gondozása. Faculty of Central European Studies, Constantine the Philosopher University in Nitra & Kocka Kör, Debrecen.
ISBN: 978-615-5267-00-0
Oldalszám: 314
Méret: B5

Szállítás

Postázás


Fizetés módja: bankszámlára utalás (Polgári Bank: 61200261-11061243). A fizetendő végösszeg: a visszaigazoló levélben található.

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek