Tehetségdiagnosztika

E könyvből az Olvasó elméleti és gyakorlati betekintést nyerhet a tehetségdiagnosztika világába. A könyvben négy tanulmány található. Az első a tehetségdiagnosztika elméleti alapjait foglalja össze - szerzője: Mező Ferenc. A második tanulmányban Mező Katalin foglalja össze a…
3 000 Ft
(2 857 Ft + 5% ÁFA) / db
E könyvből az Olvasó elméleti és gyakorlati betekintést nyerhet a tehetségdiagnosztika világába. A könyvben négy tanulmány található. Az első a tehetségdiagnosztika elméleti alapjait foglalja össze - szerzője: Mező Ferenc. A második tanulmányban Mező Katalin foglalja össze a tehetségdiagnosztika jellegzetes módszereit, eszközeit. A harmadik tanulmányban Abari Kálmán ismertet egy, az internetről ingyenesen letölthető statisztikai szoftvert, amely a tehetségdiagnosztikai munkát segítheti. Végül Mező Ferenc, Abari Kálmán és Máth János írása ad gyakorlati segítséget a különbségvizsgálatokon alapuló tehetségdiagnosztikai munka matematikai statisztikai hátteréhez.
Bibliográfia: Mező Ferenc (szerk.)(2008): Tehetségdiagnosztika. Kocka Kör & Faculty of Central European Studies, Constantine the Philosopher University in Nitra, Debrecen.
ISBN: 978-963-87488-2-9
Oldalszám: 204
Méret: B5

Szállítás

Postázás


Fizetés módja: bankszámlára utalás (Polgári Bank: 61200261-11061243). A fizetendő végösszeg: a visszaigazoló levélben található.

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések


2020-09-24

Nagy segítségemre lesz a munkám során. Köszönöm!


2018-03-16

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Hasonló termékek